Художественное отделение

Виставка юних талановитих київських художників яскраво доповнить урочистості, організовані дипмісією України з нагоди цього визначного ювілею.

24 липня ц.р. у приміщенні Постпредства України при ООН урочисто відкрилася виставка-презентація арт-проекту Київської дитячо-юнацької школи мистецтв №5 "Дитячий погляд крізь віки", присвяченого 1025-й річниці Хрещення Київської Русі - ювілейної дати, яка на державному рівні відзначається цього року.

Арт-проект складається з 35 акварельних, аплікаційних малюнків різного жанру, колажів, які у ансамблі яскраво відображають різні історичні події,що передували та слідували за прийняттям князем Володимиром Великим християнства східного обряду у 988р. у якості державної релігії Київської Русі.

Окремі роботи є диптихами і триптихами, намальованими учнями школи у досить професійній, незважаючи на вік юних митців, манері. Колекція викликала захоплення у відвідувачів відкриття презентації, серед яких - Постпред України при ООН, Генеральний консул України у Нью-Йорку, співробітники Постпредства, іноземні дипломати та представники громадськості.

Після експозиції у приміщенні української дипустанови, колекція робіт подорожуватиме провідними церквами і культурними центрами української громади Нью-Йорку.

Постпредство України при ООН висловлює вдячність за допомогу у організації виставки Еллі Ламах, керівництву школи мистецтв, а також юним київським художникам.

Постійне представництво України при ООН

Фотографії робот

Posted by Admin Friday, August 9, 2013 8:53:00 AM Categories: Выставки
Rate this Content 0 Votes

Comments

Comments are closed on this post.