Художественное отделение

у Конституційному Суді З 3 по 5 червня 2011 р. у Конституційному Суді пройшла виставка робіт юних художників, присвячена Міжнародному дню захисту дітей. Експонувалися роботи дітей співробітників Конституційного Суду України та учнів дитячої школи мистецтв № 5 столиці України.



 виставка робіт юних художниківЮні митці віком від 3 до 16 років представили різностильові роботи – малюнки, художні вироби з природного матеріалу, інші витвори мистецтва. Загалом експозиція містила понад 50 робіт. Діти зворушливо зобразили природу, родину, намалювали героїв своїх дитячих фантазій. Усі без виключення роботи виконані старанно, з любов’ю і тому жодного із глядачів вони не залишили байдужим.

Діти – учасники виставки завітали до Конституційного Суду України, де разом із суддями Конституційного Суду України В.Кампом, С.Вдовіченком, О.Сергейчуком, Н.Шапталою та співробітниками Секретаріату Суду ознайомилися з творчою експозицією. Суддя В.Бринцев, керівник Секретаріату Суду В.Дубровський та голова профкому Л.Волошина привітали дітей і подякували їм за справжнє свято дитячої творчості й майстерності, та зазначили, що турбота про дітей і захист їх прав залишається основним пріоритетом діяльності дорослих.

Кожен маленький автор отримав спеціальну „Подяку за участь у виставці дитячої творчості“, а спільне частування солодощами та екскурсія Конституційним Судом України завершили дитяче свято.

http://www.ccu.gov.ua/uk/publish/article/141069 

У виставці приймали участь роботи Марічки Ялової, Діани Мась, Софії Перетятько, Олександри Петрової, Вікторії ЮматовоЇ,Марини Дмитренко, Ксенії Степась.

View User Profile for Admin
Posted by Admin Friday, June 17, 2011 2:02:00 PM Categories: Выставки
Rate this Content 0 Votes

Comments

Comments are closed on this post.